Ansio- ja kunniamerkit Maailman purjehdusliitolle

Maailman purjehdusliitto joka on kattojärjestö kilpapurjehdukselle, otti meihin yhteyttä ja kysyi, voimmeko suunnitella sekä valmistaa nopealla aikataululla uudet ansio -ja kunniamerkit . Ansiomerkkien jako tapahtuisi Barcelonan vuosikokouksessa 2016.

Maailman purjehdusliiton kunniamerkkiMaailman purjehdusliiton kunniamerkki

Ansiomerkien suunnittelu ja tuotanto

Tilaus käsitti kolme eri rintamerkkiä, Kunnia, Ansio sekä promootio merkin. Näiden tuli olla korkeatasoisia mutta myös hinnaltaan kilpailukykyisä. Sillä promootio merkki jaettiin kaikille vuosikokouksen osallistujille.

Maailman purjehdusliiton ansiomerkkien suunnitteluMaailman purjehdusliiton ansiomerkkien suunnittelu

Suunnittelulle ja valmistukselle oli aikaa kolme viikkoa. Otimme haasteen vastaan ja toimitimme rintamerkit ajallaan asiakkaalle.

Tässä ajassa meidän piti myös valmistaa työkalut näille kunnia- ja ansiomerkeille, koska näitä ei ole ennen valmistettu. Nyt kun työkalut ovat olemassa on jatkotilauksien teko erittäin helppoa.

Valmis stanssi työkalu maailman purjehdusliiton ansiomerkeilleValmis stanssi työkalu maailman purjehdusliiton ansiomerkeille

Maailman purjehdusliiton ansio- ja kunniamerkitMaailman purjehdusliiton kunnia -ja ansiomerkki

Ansiomerkit valmistettiin 925 pitoisesta hopeasta ja kunniamerkit kullattiin. Kaikki kunnia- ja ansiomerkit pakattiin lahja laatikoihin, joihin oli painatettu maailman purjehdusliiton logo.

 

Maailman purjehdusliiton kunniamerkki pakattuna lahja rasiaanMaailman purjehdusliiton kunniamerkki pakattuna lahja rasiaan

Promootio merkki valmistettiin kovaemalilla ja päällystettiin nikkelillä.

Maailman purjehdusliiton promootio merki Maailman purjehdusliiton promootio merki

Asiakkaan palaute

“Nämä näyttävät todella hyvältä ja me olemme erittäin tyytyväisiä. Kiitoksi todella paljon.”

Hugh Chambers

Maailman purjehdusliiton kaupallinen johtaja

Ansiomerkit, Kunniamerkit, Pinssit, Rintamerkit, Tapaustutkimus , , , , , ,