Ranne- ja kaulakorujen ja rintaneulojen suunnittelu ja valmistus

Rannekorut, kaulakorut ja rintaneulat

Rannekorut, kaulakorut ja rintaneulat ovat arvostettuja lahjoja tärkeälle ihmiselle. Ne suunnitellaan yksinomaisesti teidän organisaatiollesi. Korut suunnitellaan kertomaan yrityksen tarina tai osoittamaan yrityksen erikoisala.

kaulakorutAinutlaatuisia yrityskoruja käytetään usein lahjana työntekijöille ja liikekumppaneille. Yrityskoruista on tulossa erittäin suosittuja siitä syystä, että ne ovat ainutlaatuisia eikä niitä voi hankkia tavallisesta liikkeestä.

Yrityksessämme työskentelee useita korusuunnittelijoita, jotka voivat suunnittella kauniita koruja juuri sinun organisaatiollesi.

[ps2id url=’#rintaneulat-referenssit’ offset=’75’]Referenssit[/ps2id] | [ps2id url=’#kysely’ offset=’50’]Lähetä kysely[/ps2id]

Rintamerkit ja pinssit | Ansiomerkit

Liikelahjakorut | Kalvosinnapit | Solmioneulat | Liikelahjat

Ranne- ja kaulakorujen ja rintaneulojen galleria

« of 4 »

Miten tilata ranne- ja kaulakoruja tai rintaneuloja?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.