Järjestömme päätti teettää juhlavan ansiomerkin juhlavuotemme kunniaksi. Internetin kautta löytyi Roman Tavast, joka valittiin merkin tekijäksi. Saimme hienon merkin, hyvää palvelua ja tulevaisuutta varten yhteistyötahon. Voimme lämpimästi suositella asioimista tässä kultasepänliikkeessä.

Tilasimme Roman Tavastilta uudet ansiomerkit Lasten Päivän Säätiön palveluksessa pitkään työskennelleille. Halusimme, että merkit ovat näyttävä ja arvokas kiitos huvipuistomme ja lastensuojelutyön hyväksi tehdystä työstä. Saimme selkeän kuvitelman siitä, millainen lopputulos on jo suunnitteluvaiheessa. Valmiit merkit vastasivat toiveitamme ja tuotanto eteni ripeästi!

Jukka-Pekka Kantala - HR-koordinaattori Linnanmäki Huvipuisto

Tarvitsimme nopeasti yrityksellemme luonnokset kalvosinnapeista ja ensimmäiset luonnokset saimmekin jo samana päivänä. Eri luonnoksia kalvosinnapeista tuli kaikkiaan kuusi kappaletta joista valitsimme mieleisen. Kalvosinnapeista tuli todella tyylikkäät ja nyt olemme suunnittelemassa myös naisille tarkoitettua korua.

Aura Venho - Client Relations Manager Krogerus

Merkit ovat laadultaan erinomaisia ja olemme todella tyytyväisiä niihin. Lämpimät kiitokset koko Roman Tavastin väelle.

Jukka Koivisto - puheenjohtaja Nucleus ry

Varsinaissuomalainen osakunta kiittää Roman Tavastia ensiluokkaisesta lopputuloksesta ja erittäin joustavasta yhteistyöstä. Teetimme muun muassa muotit kunniamerkillemme käsin taotun mallin perusteella. Taottu merkki taittui yllättävän hyvin valokseksi, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Muotit valmistanut taiteilija kuunteli meitä kärsivällisesti ja osasi toteuttaa jokaista yksityiskohtaa koskevan toiveemme. Suosittelemme!

Hanna-Ilona Härmävaara Varsinaissuomalainen Osakunta

Meitä kaikkia kovasti jännitti, kun teetetään uusi merkki, eikä sitä voinut mitenkään nähdä ennen tilausta ja kun tilasimme sitä kuitenkin 40 kpl ja jos se ei olisi ollutkaan hyvä, ei olisi siinä vaiheessa ollut enää mitään tehtävissä. Mutta kaikki siis todella olivat sitä mieltä että merkki on juuri sellainen jota olimme ajatelleen – välittänet suuret kiitoksemme merkkien tekijöille!

Sari Rautiainen - hallintopäällikkö Helsinkin kauppatieteiden ylioppilaat ry (KY ry)

Järjestömme päätti teettää juhlavan ansiomerkin juhlavuotemme kunniaksi. Internetin kautta löytyi Roman Tavast, joka valittiin merkin tekijäksi. Saimme hienon merkin, hyvää palvelua ja tulevaisuutta varten yhteistyötahon. Voimme lämpimästi suositella asioimista tässä kultasepänliikkeessä.

Henrik Norrena - toiminnanjohtaja Elämäni Sankari ry

Erinomaisia... Oikein hyviä! Suosittelemme teitä muille!!

Mikko Viskari - Toimitusjohtaja SP-Koti

Tavoitteenamme oli saada oma mallisto, jossa on tuotteita niin naisten kuin miesten käyttöön. Roman Tavastin ihmiset olivat meistä kiinnostuneita sekä suunnittelivat ja valmistivat meidän näköisemme korut. Olemme mallistoon todella tyytyväisiä; saimme tyylikkäät ja näyttävät korut lahjoiksi ja huomionosoituksiksi. Kiitämme Roman Tavastin ihmisiä luovuudesta, hyvästä palvelusta ja sujuvasta yhteistyöstä.

Timo Reunanen ATA Gears Oy