Palvelusvuosipinssit

Jokaisen työntekijän yksittäinen panos on ratkaisevan tärkeää organisaation menestykselle. Yksi suosituista tavoista sanoa “Kiitos” on myöntää palvelusvuosipinssejä tai pinssejä, jotka ovat merkkinä alansa parhaasta.

Palvelusvuosipinssit

Tällaiset pinssit toimivat myös motivaatiovälineinä.

Monilla organisaatioilla on motivaatiostrategia, jonka osana käytetään palkintoina palvelusvuosipinssejä.

Ne voivat perustua yrityksen logoon, mutta näin ei välttämättä tarvitse olla. Yleensä eri väreillä tai materiaaleilla osoitetaan, kuinka pitkään työntekijä on ollut yrityksessä.

Suunnittelijamme auttavat erittäin mielellään luomaan ja suunnittelemaan loistavan palvelusvuosipinssijärjestelmän organisaatiollesi.

ReferenssitLähetä kysely

Rintamerkit ja pinssit | LiikelahjakorutAnsiomerkit

Rintamerkkien ja pinssien galleria

« 1 of 11 »

Miten tilata palvelusvuosipinssejä?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Toivomus

File (< 3MB)