Ajattomuus on intohimomme.

Historia

Tyylitaju, taiteellisuus ja vaativuus laadun suhteen ovat yhdistyneet Roman Tavastin nimeen jo vuodesta 1923, jolloin yritys perustettiin. Tavast aloitti liiketoiminnan 28-vuotiaana yhden apulaisen kanssa pienessä työhuoneessa. 1920-luvulla perustetut lukuisat uudet yritykset ja yhdistykset saivat lahjakkaasta nuoresta miehestä valmistajan merkeilleen. Vuoden päästä Tavast työllisti jo seitsemän henkilöä ja 1925 muutettiinkin suurempiin tiloihin.

Roman Tavast

Roman Tavastin ja hänen työntekijöidensä sitoutuminen vei yrityksen nopeasti alan mestarien joukkoon Suomessa, Tanskassa ja Baltiassa. 1931 valmistui erityisesti kultasepänliikkeen tarpeisiin sopiva uusi kaksikerroksinen talo, johon neljä vuotta myöhemmin lisättiin vielä kolme kerrosta. Samalle tontille rakennettiin 1938 asuintalo ja edustuskauppa, jonka tammipuinen sisustus, kaarevat lasivitriinit ja palisanteritiskit muodostivat yhden muodikkaimmista liikkeistä. Vuoteen 1940 mennessä yrityksessä oli jo liki 70 työntekijää.

tehasestoomehed

1993 Roman Tavastin poika elvytti isänsä yrityksen ja jälleen tunnetaan parhaiden mestareiden työ yrityksen perustajan ja luojan Roman Tavastin nimestä. Kuten lähes sata vuotta sitten, on Roman Tavast jälleen alansa arvostetuin yritys, joka valmistaa erityistä osaamista vaativia tilaustöitä. Näin jatkuu periksiantamattoman laadukkuuden ja tyylikkään kultaseppämestareiden taidon perinne jokaisessa tehdyssä työssä.