Miten toimii rintamerkkien tilaaminen?

Rintamerkkien tilaaminen alkaa yleensä tarpeesta, kun haluat jakaa niitä työntekijöillesi, liikekumppaneillesi tai asiakkaillesi. Sinulla voi olla jo merkin malli valmiina tai me suunnittelemme sen yhdessä. Kumpi tahansa vaihtoehto on sinulle sopiva, ota meihin yhteyttä.

Miten haluat käyttää rintamerkkejä?

Kun olet kertonut meille haluavasi tilata merkkejä, selvitämme sinulta ensin, miten niitä käytetään ja kenelle ne annetaan, koska rintamerkit ja yrityskorut ovat monitoimisia:

  • messuilla jaettavat halvemmat logomerkit
  • työntekijöiden vaatetukseen kuuluva rintamerkki, arvokkaampi kuin edellinen,
  • korkealaatuisemmat korut, joilla yritys kiittää työntekijöitä, muistaa pitkistä työvuosista tai erinomaisista saavutuksista. Henkilö, joka saa rintamerkin, tuntee, että siihen liittyvä kiitollisuus ja tunnustus ovat hänen panoksensa mukaisia.

Kaikki nämä rintamerkit ovat eri hintaluokissa, ja siksi meidän on tiedettävä, millaisia ja mitä käyttöä varten niitä tehdään.

 

Rintamerkit

 

Mikä on rintamerkeille suunniteltu budjetti?

Seuraavaksi tulisi määritellä rintamerkeille suunniteltu budjetti. Onko tämä esimerkiksi kolme tai kolmekymmentä euroa. Jos hintataso on selvä, niin tiedämme, mitä suositella.

Kun budjetti on tiedossa, tiedämme, teettämmekö merkit omalla verstaalla vai käytämmekö hyvän kiinalaisen kumppanimme palveluja.

Suunnittelemme rintamerkin yhdessä

Jos sinulla on jo malli valmiina, suunnittelijamme käyvät sen teknisesti lävitse. Kaikkien mallien mukaan pinssejä tai rintamerkkejä ei voida valmistaa teknisistä syistä, joten tarvittaessa neuvottelemme kanssasi muutoksista. Joskus asiakkailla on graafisen suunnittelijan tekemä suunnittelu, joka ei mukaudu metallintyöstön ominaisuuksiin, ja siksi ei ole mahdollista toteuttaa joitakin asioita, vaikka se näyttääkin hienolta paperilla tai tietokoneen näytöllä.

Kun kyseessä on yritys, jonka graafiset vaatimukset ovat hyvin jäykkiä, on tapahtunut myös sitä, että rintamerkkiä ei pystytä valmistamaan, koska tilaajan graafinen ohjeistukset eivät salli mitään muutoksia. Enimmäkseen sallitaan kuitenkin pienempiä muutoksia ja olemme päässeet hyvin yhteisymmärrykseen muutoksista.

 

Rintamerkin suunnittelu

Rintamerkin suunnittelu

Tietenkin, jos tilaat meiltä suunnittelun, olemme siitä iloisia. Suunnittelun hinta sovitaan aina etukäteen, jolloin hinta on tiedossa. Kun suunnittelu on valmis on sitä mahdollista muuttaa kolme kertaa ilman lisäkuluja. Tämän jälkeen muutokset tehdään tuntityönä. Hinnat ovat luonnollisesti hyvin erilaisia, helpommat työt ovat edullisempia ja koko korusetin muotoilu maksaa enemmän.

Suunnittelun osalta, jos haluat tilata sen meiltä,  käytämme jotain yrityksesi logon osaa tai muuta merkittävää osaa yrityksestäsi tai toimialastasi. Suunnittelemme siitä hienon ja kauniin merkin.

Rintamerkin suunnittelu on tekninen työ. Usein sille toivotaan myös erilaisia yksityiskohtia ja joskus jopa hienoa tekstiä tai grafiikkaa. Teknisillä vaatimuksilla on suuri merkitys merkkien ja muutenkin yrityskorujen suunnittelussa. Paperilla tai tietokoneen näytöllä voit tehdä mitä tahansa, mutta usein on sitä hyvin vaikeaa toteuttaa metallilla.

 

Astlanda Ehituksen rintamerkit

Hintatarjous

Kun on selvitetty millaisesta pinssistä tai rintamerkistä on kyse, sekä määrästä ja materiaaleista on meillä käsitys siitä, kuinka paljon työ- ja materiaalikustannukset ovat, voimme tehdä tarjouksen. Tässä vaiheessa voit vielä muuttaa materiaalia, jos esimerkiksi alkuperäinen tarjous ei sovi budjettiisi tai päinvastoin, oletkin päättänyt hankkia hienompia materiaaleja. Tai kolmas vaihtoehto: halusit tilata kalliita merkkejä, mutta nyt haluaisit lisäksi vielä halvempia Kiinalaisia merkkejä. Kaikki on mahdollista.

Mikä on merkkien valmistusaika?

Kun tarjous ja suunnittelu on hyväksytty, merkit valmistuvat 4-5 viikon kuluessa. Jos on erittäin kiireellinen tilanne, pystymme toteuttamaan pienemmän erän nopeammin, mutta se on niin kutsuttu kiiretilaus.

Merkkien valmistumispäivä

Sovimme päivämäärän, jolloin merkkien on oltava valmiita. Useimmissa tapauksissa merkkien tilaaminen liittyy johonkin tapahtumaan, johon näitä merkkejä tarvitaan, eikä mikään tapahtuma ole jäänyt pitämättä takiamme silä kaikki merkit ovat tulleet valmiiksi ajoissa.

Nyt sinun ei tarvitse murehtia enää merkeistä ja voit palata jokapäiväisiin askareihin. Me olemme aloittaneet merkkien valmistuksen.

Miten merkit toimitetaan perille?

Sitä varten on kaksi mahdollisuutta: voisit hakea ne itse tai lähetämme ne kuriirin välityksellä. Meille on molemmat vaihdoehdot sopivia.

 

Tutustu rintamerkkiemme galleriaan klikkaamalla tästä.

Jos haluat tilata rintamerkkejä, ota meihin yhteyttä.

Petri Holmberg

+358 20 7705 640

myynti@romantavast.fi

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
pinssejä, Pinssit, Rintamerkit