Rintamerkkien ja pinssien suunnittelu ja valmistus

Rintamerkit ja pinssit

Monet yritykset, organisaatiot ja yhdistykset käyttävät rintamerkkejä luomaan yhtenäisyyden tunnetta. Rintamerkit ovat myös suurenmoisia muistoja tapahtumasta tai kiitollisuudenosoituksia osanottajille heidän panoksestaan.

rintamerkit-ja-pinssit

Rintamerkkien ei tarvitse sisältää logoa tai iskulausetta, vaan rintamerkit voivat yhtä hyvin olla suunniteltuja kertomaan organisaation tai tapahtuman tarinan erilaisia luovia ratkaisuja käyttämällä.

Suunnittelemme ja valmistamme tuhansia rintamerkkejä joka vuosi hienosti viimeistellyistä yritysten johtajien kultapinsseistä suurten tapahtumien massapinsseihin.

ReferenssitLähetä kysely

PalvelusvuosipinssitLiikelahjakorutAnsiomerkit

Emalipinssit – emaloidut pinssit

Emaloitu pinssi, emalipinssi

Perinteinen lasiemalointi on tunnettu menetelmä läpi vuosisatojen. Emali on lasia joka sulaa kun se kuumennetaan 800 – 950c. Sulattaminen tehdään useaan kertaan, jotta saavutetaan tasainen ja paras lopputulos.

emalipinssi, emaloitu pinssi

Lopuksi emali hiotaan, jolloin saadaan ympäröivä metalli, yleisimmin hopea tai kulta, näkyviin. Monet eri värit, joko läpikuultavana tai peittävinä sopivat erinomaisesti kunniamerkkeihin, emalipinsseihin, emaloidu rintamerkkeihin ja koruihin.

Rintamerkkien ja pinssien galleria

« 1 of 11 »

Miten tilata rintamerkkejä ja pinssejä?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Toivomus

File (< 3MB)