Liikelahjakorujen suunnittelu ja valmistus

Liikelahjakorut

Liikelahjakorut ovat arvokas lahja tärkeälle henkilölle. Liikelahjakoru suunnitellaan yksinomaan teidän organisaatiolle. Logon käyttäminen on vapaaehtoista, ja yhä useampi yritys ei haluakkaan logoaan tuotteeseensa. Logojen sijaan liikelahjakorujen tarkoituksena on kertoa yrityksen tarina tai osoittaa yrityksen erikoisala. Esimerkiksi yrityksen logon sijaan energiayhtiön solmioneulassa voi olla tyylitellyn katulampun kuva, jossa kivi kuvaa lamppua.

liikelahjakorutAinutlaatuisia liikelahjakoruja käytetään usein lahjana työntekijöille tai liikekumppaneille. Ilman logoa olevista liikelahjakoruista on tulossa yhä suositumpia juuri siitä syystä, että niiden saajat pitävät niitä mielellään.

Yrityksessämme työskentelee useita korusuunnittelijoita, jotka osaavat suunnitella kauniita solmioneuloja juuri sinun organisaatiollesi.

[ps2id url=’#liikelahjakorut-referenssit’ offset=’75’]Referenssit[/ps2id] | [ps2id url=’#kysely’ offset=’50’]Lähetä kysely[/ps2id]

Rintamerkit ja pinssit | Ansiomerkit

KalvosinnapitSolmioneulatRannekorutKaulakorutRintaneulatLiikelahjat

Liikelahjakorujen galleria

« of 8 »

Miten tilata liikelahjakoruja?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen..

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.