Liikelahjoen suunnittelu ja valmistus

Liikelahjat

Usein yritysten johtajat, heidän assistenttinsa tai markkinointihenkilöt ovat tilanteessa, jossa liikekumppanille on annettava erityinen lahja, mutta kuvastotuote ei yksinkertaisesti kelpaa.

liikelahjatMe voimme auttaa teitä tässä asiassa. Olipa kyse tuotteesta, jota myydään yksinoikeudella kaupassamme tai yksilöllisesti räätälöity tuote, henkilöstömme löytää teille ratkaisun.

Haluamme mainita erikseen joitakin ainutlaatuisia tuotteitamme, kuten puhtaasta kullasta valmistetut käyntikortit, hopeinen lasisetti erikoissuunnitellussa nahkalaatikossa tai jalopuinen kilpi, jossa on kaiverrus.

[ps2id url=’#liikelahjat-referenssit’ offset=’75’]Referenssit[/ps2id] | [ps2id url=’#kysely’ offset=’50’]Lähetä kysely[/ps2id]

Rintamerkit ja pinssit | Ansiomerkit

Liikelahjakorut | KalvosinnapitSolmioneulatRannekorutKaulakorutRintaneulat

Liikelahjoen galleria

« of 2 »

Miten tilata liikelahjoa?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.