Kalvosinnappien suunnittelu ja valmistus

Kalvosinnapit

Kalvosinnapit ovat arvokas lahja tärkeälle henkilölle. Kalvosinnapit suunnitellaan yksinomaan teidän organisaatiolle. Logon käyttäminen on vapaaehtoista, ja yhä useampi ei haluakkaan logoaan tuotteeseensa. Logojen sijaan kalvosinnappien tarkoituksena on kertoa yrityksen tarina tai osoittaa yrityksen erikoisala.

kalvosinnapit

Ainutlaatuisia kalvosinnappeja käytetään usein lahjana työntekijöille tai liikekumppaneille. Ilman logoa olevista kalvosinnapeista on tulossa yhä suositumpia juuri siitä syystä, että niiden saajat pitävät niitä mielellään.

Yrityksessämme työskentelee useita korusuunnittelijoita, jotka osaavat suunnitella kauniita kalvosinnappeja juuri sinun organisaatiollesi.

[ps2id url=’#kalvosinnapit-referenssit’ offset=’75’]Referenssit[/ps2id] | [ps2id url=’#kysely’ offset=’50’]Lähetä kysely[/ps2id]

Rintamerkit ja pinssit | Ansiomerkit

Liikelahjakorut | SolmioneulatRannekorutKaulakorutRintaneulatLiikelahjat

Kalvosinnappien ja solmioneulojen galleria

« of 5 »

Miten tilata kalvosinnappeja?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.