Ansiomerkien ja kunniamerkien suunnittelu ja valmistus

Ansiomerkit ja kunniamerkit

Yksi arvovaltaisimmista toimialoistamme on kunniamerkkien valmistaminen.

Kunniamerkit ovat eri organisaatioiden tärkeimpiä huomionosoituksia. Joiden saajat edustavat myös suurinta mahdollista ammattitaitoa ja osaamista. Pyrimme täyttämään toiveenne aina mitä suurimmalla huolellisuudella ja tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja.

ansiomerkit ja kunniamerkit

Olemme vakuuttuneita siitä, että tärkeimpien suhteiden ja henkilöiden arvostaminen ja tunnustaminen on avain menestykseen ja kasvuun sekä valtion että muissa organisaatioissa. Kunnioituksen osoitustavan tulisi olla yhtä arvokas kuin henkilö, jolle haluat ilmaista kiitollisuutta.

[ps2id url=’#ansiomerkit-referenssit’ offset=’75’]Referenssit[/ps2id] | [ps2id url=’#kysely’ offset=’50’]Lähetä kysely[/ps2id]

Rintamerkit ja pinssit | Liikelahjakorut

Ansiomerkkien ja kunniamerkkien galleria

« of 6 »

Miten tilata ansiomerkkejä ja kunniamerkkejä?

Asiakkaan jokainen tilaus käy läpi kolmivaiheisen tien.
 1. 1
  Visio

  Visiovaiheessa analysoimme asiakkaan tarpeet ja teemme niiden perusteella ensimmäisen malliluonnoksen. Useimmat valmistamistamme tuotteista ovat pienikokoisia ja siksi jokainen yksityiskohta vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Tästä syystä keskitymme symboleiden selkeyteen ja tasapainoiseen kokonaisuuteen.

 2. 2
  Valmistus

  Tuotteet valmistetaan joko stanssaamalla tai valamalla. Molempia tapoja varten valmistamme työkalut itse nykyaikaista 3D tekniikkaa hyödyntäen.

  Näitä työkaluja hyväksikäyttäen saadaan aikaiseksi tuotteen aihio. Lopullisen ulkonäön tuote saa kultaseppiemme ja emaloijien käsissä. Kaikki tuotteet käyvät ennen valmistumistaan, lävitse lukuisia käsityövaiheita.

 3. 3
  Valmis tuote

  Valmis tuote pakataan sopivaan lahjapakkaukseen.

MITÄ SANOVAT ASIAKKAAT

REFERENSSIT

Lähetä kysely

Lähetä kysely ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.